deafanselena
576 poze   5195 vizite

Totul despre Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Marie Gomez (n. 22 iulie 1992) este o actriță și cântăreață americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Alex Russo pe Disney Channel, Magicienii din Waverly Place. Ea a jucat în filme de televiziune, Another Cinderella Story și Programul de Protecție al Prințeselor. Înainte de Disney a avut un rol în Barney&Friends. În 2008, ea a semnat un contract cu Hollywood Records și a contribuit la soundtrack-urile filmelor Tinker Bell, Another Cinderella Story și Magicienii din Waverly Place. Trupa ei, Selena Gomez & Scene, lansează albumul lor de debut Kiss&Tell pe 29 septembrie 2009.

Primii ani

Părintii ei Ricardo Gomez și Mandy Teefy divorțează atunci când ea avea cinci ani; mama sa s-a recăsătorit în 2006, cu Brian Teefy. Gomez, a fost numit dupa cantareata Selena Quintanilla. Tatăl ei este de origine mexicană și mama ei este de origine italiană de aici se vad frumoasele trasaturi

Cariera

Gomez și-a început cariera la vârsta de șapte ani, jucând Gianna în „Barney & Friends”. Ea a spus că a învățat "totul" despre cum să acționeze în timpul spectacolului. Mai târziu, ea a avut roluri minore în „Spy Kids”: „Game Over” și filmul de televiziune „Walker”, „Texas Ranger”: Trial prin foc. În 2004, Gomez a fost descoperită de Disney Channel. Ea a apărut ca oaspete in „Suite Life of Zack & Cody” și „Hannah Montana” înainte de a primi rolul Alexandrei Margarita Russo (Alex Russo) în „Wizards of Waverly Place”. În 2009 joacă în filmul „Wizards of Waverly Place”, în care dintr-un accident Alex face ca părinții ei să nu se fi cunoscut niciodată. Filmul a atras 11.4 milioane de telespectatori. În 2008 joacă alături de Drew Seely în „Another Cinderella Story”, care este continuarea filmului „A Cinderella Story”, care îi are în rolurile principale pe Hilary Duff și Chad Michael Murry. În 2009 a jucat alături de Demi Lovato în „Princess Protection Program”.Este prietena buna cu Miley Cyrus si altele.Ii plac cainii si jucariile.

Muzica

Pe 29 septembrie isi lanseaza albunul de debut Kiss&tell de Selena Gomez & The scene. Pana acum a inregistrat melodii petru coloanele sonore ale diferitelor productii precun Tinkerbell, Princess Protection Program etc.

Filmografie

Film
An Film Rol Note
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Waterpark Girl Rol Minor
2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire Julie
2006 Brain Zapped Emily Grace Garcia
2008 Horton Hears a Who! Mayor's Daughter Voce
Another Cinderella Story Mary Santiago Direct-to-DVD
2009 Princess Protection Program Carter Mason Disney Channel Original Movie
Wizards of Waverly Place The Movie Alex Russo
2010[1] Ramona and Beezus Beatrice "Beezus" Quimby
Televiziune
An Titlu Rol Note
2002-2003 Barney & Friends Gianna Rol minor
2007-prezent Wizards of Waverly Place Alex Russo Rol principal
2008 Disney Channel Games Ea Participant
Apariții
An Titlu Rol Note
2006 The Suite Life of Zack & Cody Gwen "A Midsummer's Nightmare" (Sezon 2, Episod 22)
2007 Hannah Montana Mikayla "I Want You to Want Me... to Go to Florida" (Sezon 2, Episod 13)
"That's What Friends Are For?" (Season 2, Episode 18)
2009 Sonny With a Chance Ea "Battle of the Networks' Stars" (Sezon 1, Episod 13)
The Suite Life on Deck Alex Russo "Double-Crossed" (Sezon 1, Episod 21)

Discografie

Melodii

An Melodie Poziții în top Album
US CAN
2008 "Tell Me Something I Don't Know" 58 — Another Cinderella Story
2009 "Magic" 61 86 Wizards of Waverly Place
Cu Selena Gomez și the Scene
2009 "Falling Down" 82 83 Kiss & Tell
"Winter Wonderland" — — All Wrapped Up Volume 2[2]
Ca artist într-o formație
2009 "Whoa Oh!" (with Forever The Sickest Kids) — — non-album single
"One and the Same" (with Demi Lovato) 82 — Disney Channel Playlist
"Send It On" (with Demi Lovato, Jonas Brothers, and Miley Cyrus) 20 — non-album song2008 "Cruella de Vil" DisneyMania 6
"Tell Me Something I Don't Know" Another Cinderella Story
"New Classic" (cu Drew Seeley)
"Bang a Drum"
"New Classic" (Live) (cu Drew Seeley)
"Fly to Your Heart" Tinker Bell
2009 "One and the Same" (cu Demi Lovato) Disney Channel Playlist
"Everything Is Not What It Seems" Wizards of Waverly Place
"Disappear"
"Magical"
"Magic"

Videoclipuri

An Titlu Album
2008 "Cruella de Vil" DisneyMania 6
"Tell Me Something I Don't Know" Another Cinderella Story
"Fly To Your Heart" Tinker Bell
2009 "One and the Same" (cu Demi Lovato) Disney Channel Playlist
"Magic" Wizards of Waverly Place
"Send It On" (cu Miley Cyrus, Demi Lovato, și Jonas Brothers) fără album
"Falling Down" Kiss & Tell
Selena Gomez
Selena Gomez


Comentarii album • 725
Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
anonim
sara 25 ianuarie 2013  
da as vrea sa fim prietene!!! eu am 14 ani tu cati ani ai??eu stau in craiova! tu unde stai??
  Raportează
anonim
maria 24 ianuarie 2013  
sara ai vrea să fim prietene ?
  Raportează
anonim
sara 19 ianuarie 2013  
bine ce sa facem cu scoala asta pe cap!! :p :x eu sunt in clasa 8 si e destul de greu!!!!
  Raportează
anonim
cory 19 ianuarie 2013  
Buna fetelor ce faceti?
  Raportează
anonim
delia 18 ianuarie 2013  
da am mai vorbit... si ce ai vreo problema sau ce???? nu ne certam cu cory ci cu irina!!!!
  Raportează
anonim
DIANA 14 ianuarie 2013  
HEI BUNA CE FACETI? AS VREA SA FIU PRIETENA CU DELIA, ANDREEA, CORY SI ADY!
  Raportează
anonim
delidelia 12 ianuarie 2013  
cf sara?
  Raportează
anonim
sara 12 ianuarie 2013  
hei cory vrei sa fim prietene?
  Raportează
anonim
delia 12 ianuarie 2013  
da normal ca am vazut ce scrie e o mare nesimtita!
  Raportează
anonim
maria 11 ianuarie 2013  
da cory irina a vorbit foarte urăt cu tn da cine a mai vorbit urăt cu tn ?
  Raportează
anonim
cory 11 ianuarie 2013  
Delia ai vazut ce scrie irina
  Raportează
anonim
delia 10 ianuarie 2013  
pai asa este ce naiba cory nu ca imi dau eu cu parerea dar ce ai?? asa dintr-o data te-au luat nervii sau ce? nimeni nu sa enervat pe tine!
  Raportează
anonim
maria 9 ianuarie 2013  
de-acort cu tn delia ce-i cu tn cory
  Raportează
anonim
delia 9 ianuarie 2013  
dar cory ce ai? eu nu ma-m enervat pe tine...
eu cred ca tu esti aia care e suparacioasa dar sa nu ne certam ok???? spune tu cine s-a enervat pe tn ca eu nu m-am enervat deloc da? eu doar te-am intrebat ce secret dar se vede ca ai ceva nu stiu ce dar calmeaza-te ca nimeni nu sa enervat pe tn!
  Raportează
anonim
cory 9 ianuarie 2013  
bn fetelor eu nu mai intru aici niciodata fiindca se pare ca multi sunt nervosi pe mn
  Raportează
anonim
delia 8 ianuarie 2013  
ce secret cory? sa sti ca mie poti sa imi spui orice ca nu spun...:**!
  Raportează
anonim
dezsi barbara 8 ianuarie 2013  
buna selena eu sunt cea mai mare fana a ta eu te urmez si pe facebook si iti dau like la fiecare poza si la umele iti dau si comentariu
  Raportează
anonim
cory 8 ianuarie 2013  
Nu sa stricat leptopul dar mai vb si am sa va spun un secret
  Raportează
anonim
delia 8 ianuarie 2013  
de ce cory ca nu tie ti-am zis asa ci lui irina ca ma calca pe pepeni rau dar in niciun caz tie sau lui ady!!!!!!
  Raportează
anonim
cory 8 ianuarie 2013  
Fetwlor eu nu mai intru
aici niciodata pa va pw
  Raportează
anonim
delia 7 ianuarie 2013  
ce ai zis mai nespalato? esti o gorila hahaha! sa sti ca nu imi este frica de tn irino da? MOLDOVEANCOOOOOOOOOOOOO!!!!! hai VALEA, ca mai plikty rauuuuuuu!
  Raportează
anonim
irina 7 ianuarie 2013  
si o ma-am saturat .. nu de cearta ci de TIIINNE !!~~~~~~~~~~
  Raportează
anonim
ady 7 ianuarie 2013  
o sa fie tare cine vine .. ca tu ai facut invitaTIILE
  Raportează
anonim
cory 7 ianuarie 2013  
fetelor am sa pun azi fiindca e ziua mea de nume ca ma cheama ioana am sa pun un album nou
  Raportează
anonim
ady 7 ianuarie 2013  
chiar vroiam sa mergem ca trebuie sa-mi cumpar multe chesti
  Raportează
anonim
irina 7 ianuarie 2013  
te lesi mai prejos ????? paa fetite de tara .. ahahahahah
  Raportează
anonim
cory 7 ianuarie 2013  
pa ady ne vedem in 15 minute la mall da???
  Raportează
anonim
cory 7 ianuarie 2013  
aaaa...alexa te rog tr un mesaj
  Raportează
anonim
ady 7 ianuarie 2013  
pa cory pwp :**
  Raportează
anonim
irina 7 ianuarie 2013  
fata taci ca ma inervezi da ... nik nu stii idioato.. zici de mn da tu iesti fetito de la tara eu am haine de firma tu chinezarii ..cica numai com. dar ce faci decat sa te certi .. ??/
  Raportează
anonim
cory 7 ianuarie 2013  
va pwp fetelor
  Raportează
anonim
cory 7 ianuarie 2013  
pa fetelor vb pe la 16 si ceva da??va pwp si eu nu ma mai cert va promit nu te mai bag in seama irina ca nu ma pun la mintea copiilor de 1 an
  Raportează
anonim
cory 7 ianuarie 2013  
pa ca vb prea mult si prost
  Raportează
anonim
irina 7 ianuarie 2013  
nu ma pun la mitea ta ca iesti mai proasta decat o vaca ...
  Raportează
anonim
irina 7 ianuarie 2013  
uite cine vb nespalata .. paaa despteapto .... ce iesti varza rau .. nik du ai in cap ..Dak mai zici ceva in toate felurile te fac da ??
  Raportează
anonim
ady 7 ianuarie 2013  
hai taci ..paaaa
  Raportează
anonim
irina 7 ianuarie 2013  
hai mai lasama .. ce sa-ti zic desteapto !`` mai plictisit de tn ZzZzZzZz deja am adormit
  Raportează
anonim
ADY 7 ianuarie 2013  
GAAATTTTTTTAAAA,,,,
  Raportează
anonim
ady 7 ianuarie 2013  
m-AM PLICTISIT DE TN numai zi nik
  Raportează
anonim
ady 7 ianuarie 2013  
tu mirosi ca muncesti dar eu nu-mi stric manichiura pentru animale si sa le car treaba mare ..
  Raportează
anonim
irina~likemyworld 7 ianuarie 2013  
taci ca daca vreau so fac in toate felurile e treaba mea .. tu nu te baga nespalato
  Raportează
anonim
ady 7 ianuarie 2013  
daca mai zici ceva de delia .. si o faci in toate felurile .... te fac si eu ..daaa ?? ai nume de porc nespalat de 100.00 de ani .. hai pa si sictil ... VAAAALLLLEEEAA~~
  Raportează
anonim
alexa 7 ianuarie 2013  
si tu unde locuiesti proasto in grajd cu vacile .... miros de la mn la Bucuresti .... se compara brasovul cu clujul .....??? tu locuiesri la tarani mananci ca idioata gred ca ai 100.000 Kg .. cine mai vorbeste grasa de la tara ,, nu te pui tu cu noi ca suntem mai mari decat tn... am 15 ani cory 17 adi si ea 17 .. dar tu o luna
  Raportează
anonim
likemyworld 7 ianuarie 2013  
hai ca sunteti proaste rau pe bune ,,,, cred ca aveti 1 la scoala ..... grasanca numai zice nik~~~ delia ...... nespalata nu zice nik ~~ cory .... plang bebelusi ... haahhaahahh ce stiti voi locuiti in jungla cu NEEEEEBBUUUNNNIII .. haahah!!~~
  Raportează
anonim
ady 7 ianuarie 2013  
ai dreptate delia ..... ar trebui sa faca un dus ca vine mirosul de la brasov ahahahah!!!~~~~
  Raportează
anonim
likemyworld 7 ianuarie 2013  
ma-ti vazut sa va dati cu parerea proastelor delia tu esi o grasanca proasta idioata .. etc.... si cory ,,, e nespalata ... grasa:delia~~ nepalata: cory !! ahahah!~~~~
  Raportează
anonim
delia 7 ianuarie 2013  
traieste in salbaticie cu serpi si cu maimutele nu ii este rusine deloc fata de noi ca eu nu mas lua de ea dar ea a inceput prima!
  Raportează
anonim
ady 7 ianuarie 2013  
likemyworld intreci orce masura idioato nu ma fa ca ma vezi tu buna dar daca o vezi pe cory in realiatate te inmoi ... e inalta si dragutza ... La scoala toti baieti fug de cory .... ca ea este tare inervoasa ..
  Raportează
anonim
alexa 7 ianuarie 2013  
fato nu stii cu cine te pui da.. nu te lua de prietenele mele ca ele sunt mai presus decat tine .. tu unde stai in grajd cu porci, vacele , si cai .... sti sa vb caaaaaaaaaaaaaa o VAAACCCAAA
  Raportează
anonim
cory 7 ianuarie 2013  
da laso ca e proasta bata n-ai ce sa-i faci
  Raportează
anonim
delia 7 ianuarie 2013  
in niciun caz pe tn sau pe ady pe likemyworld asta ca e enervanta rau...
  Raportează
anonim
cory 7 ianuarie 2013  
Pe cine ai bate delia?
  Raportează
anonim
delia 7 ianuarie 2013  
eu cred ca esti COMPLEXATA!!! din cauza ca esti GRASA,URATA si PROASTA... te-as bate de nai mai sti cum te cheama!!!!
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
ala care spune ala e asa ca tu iesti si numai comenta
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
ce imi pasa mie de nume .. haahahahah ,,,, pe ea o chiama neespalata
  Raportează
anonim
ADY 6 ianuarie 2013  
machiama si adina ca re inseamna deliacata rafinata
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
cory provine de le Kore un grec care inseamna fecioara
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
pe mn ma chiama si vasilica si inseamna razboinca puternica
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
tu stii ce inseamna in limba latina cori .. nuuu!! ca nu mergi la o scoala
  Raportează
anonim
alexa 6 ianuarie 2013  
pa faa taranco ca esti idioata
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
tu cory isi tine silueta dar tu cred ca ai 150 de kg.
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
vai ma confund in los ce corina zic curina ! hahahahah ai nume de proasta .. taranco mananci ca vaca grasime se porc
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
fata daca ma mai calci mult pe nervi vai ceti fac nesimtito trebuie sa te speli de 100 de ori sa se duca mirosul
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
numele meu e irina .. asa ca paa ..
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
fatoo cory are vila la bucuresti de 20 de camere locuim amandaoua .. iar parinti ai sunt la brasov asa nu te compari cu o vlila de 20 de camere si coada vacii
  Raportează
anonim
alexa 6 ianuarie 2013  
hai valea ca mirosi fa un dus desteapto
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
hai cory .. ca iesti tare frrraiierrra ..... nu stii nik .. ahahahh
  Raportează
anonim
alexa 6 ianuarie 2013  
taci taranco
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
ai pleca paaa... nespalato ....... cory are parfumuri de firma ..tu ?? la 1 ban ! hahahaahahahah ai haine nespalate.. cory le spala du pa o zi .... chiar daca nu transpira sau murdareste
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
ia taci ady am treaba cu tn ...... tu cory nik nu stii in cocioabe dormi .... esti nespalata .. iti convine ..
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
fataaa .. vezi ca nu te pui cu noi ca esti mmmiiicccaaa
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
vai nu se compara cu cluj ! ahahahahahh ... vaiiii .. dute la baie ...
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
hai sa mirosi fa un dus ! haahahah
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
chiar nu ai rusine nesimtito am 18 ani vvvaalllee .. proasto
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
da cam asa cory bravo nu te lasa
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
pa fraierooo L-)
aahahahhahahahaahah ce idioata nu stie ce scrie intai gandeste ce spui si apoi scrie comentariul
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
taci ca creca tu iesti de pe ultimele drumuri .. hai hai sic
til ..
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
stii tu poate ca tu iesti de la tara eu nu ma compar cu tn nu ma dau mai prejoc proesto ... hai ca deja vine mirosu de le tn.. haahahah
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
vaiiii !! ce sa-ti spun fetita stie sa insulte ia mai dute fraiiero ..... ca nik nu si cica la ea inteligenta stai o oara sa scrii ! haahahah
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
nu mai zici nik te-ai rusinat
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
taci tu .. desteapt-o
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
hai taci ca ma inervezi .. FRAIIEERROOO
  Raportează
anonim
aelexa 6 ianuarie 2013  
te iei de cory my frind vezi ca gresesti amarnic
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
vezy ca faci rau daca te iei de vara mea ... IDIOATOOO
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
draga nu sunt ca deea care imi cer scuze vezi sa nu te pui cu mn ca e var si amar de tn
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
plange fetite de 1 an !hahaahha
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
nu vreau da ?/ place fetite ..hahaahah :))
  Raportează
anonim
alexa 6 ianuarie 2013  
bine incerc
  Raportează
anonim
likemyworld 6 ianuarie 2013  
cory da ce ai ??ce probleme ?/ tot te dai mare ai 9-8 anisigur :(( ahahahah
  Raportează
anonim
alexa 6 ianuarie 2013  
nu nu vreau sa-mi fac cont .. du pa ma ritica multi vb asa ca nare nik dar cine ma jicneste e vai si amar de el
  Raportează
anonim
cory 6 ianuarie 2013  
ms
  Raportează
anonim
cory 6 ianuarie 2013  
atunci alexa trimitemi un mesaj privat sa-ti spun ceva ca eu nu pot tie ca nu ai cont
  Raportează
anonim
alexa 6 ianuarie 2013  
cory esti tare dragutza !
  Raportează
anonim
cory 6 ianuarie 2013  
da de ce delia??
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
esti tare dragutza sara!!!
  Raportează
anonim
ady 6 ianuarie 2013  
n.p.c : nai pentru ce sara !! ^_^
  Raportează
anonim
alexa 6 ianuarie 2013  
aa am inteles delia ca stiu de ce m-am prins
  Raportează
anonim
delia 6 ianuarie 2013  
imi pare rau dar nu va pot spune cati ani am...
  Raportează
anonim
sara 6 ianuarie 2013  
mersi mult ady!
  Raportează
anonim
alexa 6 ianuarie 2013  
ahaaaaa... am inteles ok ...
  Raportează
Către: deafanselena

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.